2015-03-21

Utrensning

Här råder utrensning. Det började med att jag bläddrade i Karen Kingstons Rensa i röran med feng shui som jag hittade i bokhyllan. Jag började lite smått och kastade och rensade. Sedan nämnde jag det under en spelkväll med Settlers med några vänner. Vi bestämde att vi (varje part i båda paren) skulle göra sig av med 100 saker på 100 dagar. Jag gjorde naturligtvis listor i word och rensade ut 80 saker på 2 dagar.


Dag 2. Salem kontrollerar så inga leksaker följt med av bara farten.

Maken har flera gånger den här veckan kallat mig manisk kan jag ju tillägga. Han har också rensat och idag lastade vi bilen till brädden och åkte en vända till Erikshjälpen med ca 300 saker. 
Vi har inte tagit tag i förrådet än. Förrådet har länge gett mig ångest vid blotta tanken. Det är ganska litet och därför väldigt, väldigt fullt. Nu ser jag fram emot att rensa det. 
Det känns så otroligt skönt att det har blivit lite plats i våra två klädkammare (som inte är så stora). Man har så otroligt mycket saker, utan att man tänker på det. Det kommer fortsätta att rensas här efter den här kickstarten.

Katterna hjälper till när de inte ligger och sover.


Kommer du att vårrensa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar