2015-06-03

Mer plats och färre grejer

Det råder fortfarande en hel del rensande här hemma. Det känns väldigt skönt och inte minst luftigt.
Har kastat gammal kosmetika, och mitt extra penselset som jag köpte för att använda under privatkurser har lovats bort till syster. Jag har ingen användning för ett extra set sminkpenslar när jag bara sminkar mig själv (hellre än ofta). 

Senast jag besökte Värmland hade jag med mig en hel kasse med sängkläder. Mammas uppsättningar var så slitna och hon hade nästan inga örngott kvar. Hon fick ta över våra udda set som det faktiskt inte var något fel på. Vi hade helt enkelt bara för många.
Igår tvättade jag våra täcken. Idag är det kuddarnas tur. Även sängkappan får sig en omgång och jag har vädrat och dammsugit i sovrummet.

Senare idag kommer farligt avfall-bilen och dit blir det en liten sväng med lite grejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar