2015-12-10

Månadens in och ut - november

Och november kom till en ända. I likhet med hur det såg ut i oktober så har det inte blivit så mycket rensande i november heller. Man kan inte ligga på topp jämt!

In:
1 julstjärna (fejk)
1 minijulgran (fejk)
1 liten, låg bokhylla
1 hyllplan
1 tvålkopp

Ut:
1 par skor
1 par strumpor
1 klänning
1 tvålkopp
1 regnjacka
5 böcker
2 ljusmanchetter
1 låda ljus
1 prydnadstomte
1 tallrikshylla

Resultat: 15 saker ut och 5 saker in i november.


Kommentar:
Julstjärnan kunde jag inte motstå när jag och maken åkte en tur till Ikea. Vi kan inte ha riktiga julstjärnor här hemma eftersom en av katterna gärna smaskar på krukväxter och den är giftig.
Vi har inte plats för någon julgran och maken blev lite sugen på den lilla krukvarianten. Vi räknar med att den kommer att vara med oss många jular framöver.
Den lilla bokhyllan, och hyllplanet, var till klädkammaren. Vi har tidigare haft våra skor i stora lådor och att gräva fram ett par var ett helt projekt. Nu står alla skor uppradade på hyllor där inne, så otroligt mycket platseffektivare.
Vi hade en fin vit tvålkopp. Dessvärre rostade den och blev väldigt ofräsch så den bytte vi ut mot en i porslin.
Klänningen gav jag till väninnan som gett mig en annan tidigare.
Tallrikshyllan skulle upp i köket var tanken, men tre år senare har den inte kommit upp. Min syster fick ta den eftersom hon ville ha en tallrikshylla att ha böcker i i dotterns rum. Win-win tyckte jag.
Gick igenom vårt ljuslager för några veckor sedan. Vi är lite dåliga på att tända ljus annat än värmeljus. Mest för att vi har två katter och de är såvitt vi vet inte flamsäkra.


Lästa böcker:


Kommentar:
Inget läsande i november. Lite tråkigt, men så är det ibland. Får hoppas på mer tid till läsning över julen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar