2016-01-03

Månadens in och ut - december

Ännu en stillsam månad på rensningsfronten. Nu väntar ett nytt år med nya utmaningar.

In:
1 tygkasse
1 bok
1 halsduk/sjal
1 par vinterkängor (Vegetarian Shoes)
1 stämpel
2 stansar

Ut:
2 julprydnader
1 flaska Grenadine
3 burkar puder
1 påse värmeljus
2 böcker

Resultat: 9 saker ut och 7 saker in i december.

Kommentar:
Jag vet att jag rensat något mer, men jag kan inte komma ihåg vad det var för något.
Lite julklappar in i form av bok, sjal och en tygkasse från Djurens rätt. Det blev inte så mycket julklappar i år vilket känns skönt.
Jag och maken besökte Vegovision och där passade jag på att införskaffa ett par vinterkängor då jag inte haft några sedan tidigare. Har ett par andra skor som ska kastas eftersom de läcker så förskräckligt, men har inte kommit till skott i all decemberyra.
Värmeljusen är ju egentligen en förbrukningsvara, men dessa hittade jag i en låda där de hamnat eftersom jag inte velat använda dem eftersom de brann så dåligt. Nu åkte de ut.

Lästa böcker:
  • Pojken som slutade gråta av Ninni Schulman, 2012.
Kommentar:
Lite läsande i jul blev det trots allt. Hann med en liten e-bok. Jag gillar Ninni Schulman, tycker hennes böcker är spännande. Jag har själv rötter i Värmland och tycker därför att det är lite extra roligt att böckerna utspelar sig där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar