2018-04-16

Månadens in och ut - Februari och mars

Här kommer en försenad sammanräkning av vad som rensades ut samt kom in under februari respektive mars månad.

In mars:
10 par strumpor
1 Klean Kanteen
1 tygkasse

Ut mars:
6 (?) par strumpor
11 dvd-filmer
2 böcker
1 t-shirt

Resultat: 12 saker in och 19 saker ut i mars

Kommentar:
Praktiskt taget alla mina strumpor har börjat sjunga på sista versen. Allt eftersom de används en sista gång har de rensats ut. Har säkert slängt fler än sex par, men det var så många jag konkret kommit ihåg att skriva upp. Eftersom det är ett kallt land vi bor i blev jag tvungen att införskaffa en ny strumpgarderob då mars är för tidigt för att börja gå barfota. Denna utbytesaktion berörde enbart "vanliga" strumpor. Mina ankelsockar och "ballerinastrumpor" börjar också bli lite väl genomskinliga undertill ...
Jag fick en lila Klean Kanteen storlek 800 ml av min man. Tydligen skulle färgen utgå och jag tyckte den var så fin att min man tydligen ansåg att jag behövde ha en. Den är jättefin.
Vi fick en tygkasse av en vän som lagt märke till att vi ofta använder det. Hon tänkte kasta den vilket vi tyckte var onödigt och därför räddade den från en säker död.


* * *

In februari:
1 skräddarlinjal
3 (ett set om tre) kurvlinjaler
2 par strumpor

Ut februari:
3 par strumpor
1 handgjord bok

Resultat: 6 saker in och 4 saker ut i februari

Kommentar:
Jag har gått en kurs i mönsterkonstruktion för att lära mig rita mönster efter egna kroppsmått. Till en början tänkte jag inte inhandla skräddarlinjalen som erbjöds till bra pris, men jag upptäckte hur praktisk den var när man ritar så jag gav efter och köpte både den och kurvlinjalerna som användes. Det var en bra kurs jag varit sugen på länge och jag funderar nu på att rita och sy upp något plagg som faktiskt sitter som det ska.

Jag band i höstas en anteckningsbok. Jag hade snubblat över en video på youtube som visade hur man band böcker och jag hade en teknik jag ville testa. Allt som behövdes fanns hemma och eftersom jag inte behövde boken själv sålde jag den på Tradera.

 Boken jag band och designade omslaget på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar