2018-09-02

Månadens in och ut - juni

Ligger efter lite i "rapporteringen". Sommaren och semestern hände ...

Ut:
2 fotoramar
3 korthållare i plast
1 skjorta
3 par ballerinastrumpor
2 par skor
2 kylskåpsmagneter
1 låda
2 pyssel
1 låg billy-bokhylla
5 t-shirtar
1 gammal mobil med laddare
1 adapterkabel
3 böcker
1 tjocktröja
1 par flipflops
3 ljuslyktor
1 par ankelsockar
1 ankelsocka
1 kortlek

In:
4 par sneakersstrumpor
1 hallux valgusskydd
1 fläkt
1 Livia
1 par short
1 skjorta
3 t-shirtar
1 penna
1 kortlek
2 Pakt One

Totalt: 16 saker in och 35 ut i juni.

Kommentar:
Tömde badrumshyllan och flyttade ut den ur badrummet då vi inte längre har något att ha i den. Eftersom den har fler hyllplan än en låg billy-bokhylla fick den förra flytta in i klädkammaren och den senare skänktes till Erikshjälpen.
Eftersom det var så varmt i lägenheten inhandlade vi en fläkt. Den har använts flitigt under tropiksommaren som varit och det är helt klart ett av sommarens mest värda köp.
Hade beställt nytt skrivarhuvud till vår skrivare och i det paketet medföljde en penna och en kortlek. Pennan var så skön att skriva med så den använder jag dagligen. Eftersom vi har tillräckligt med kortlekar togs den med och lämnades kvar i stugan vi hyrt på Gotland. Förhoppningsvis kommer den användas av andra sommargäster.
Beställde en Livia innan sommaren i hopp om att kunna lindra min hemska mensvärk utan behov av tabletter. Har testat den ett par gånger och tycker nog att det hjälper till en viss del i alla fall. Får göra en utvärdering om den längre fram.
Då våra resväskor blev förstörda i översvämningen i källaren i våras införskaffade vi varsin Pakt One. De hann precis levereras innan vi åkte till Gotland så vi kunde testköra dem. Jag har även hunnit använda min över en weekendresa till Värmland och hittills är vi nöjda med köpet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar